Ana SayfaHaberlerKısa KiralamaYOLCU360 İLE CUMHURİYET BAYRAMINA ÖZEL YÜZDE 29 İNDİRİMLE ARACINIZI KİRALAYIN

YOLCU360 İLE CUMHURİYET BAYRAMINA ÖZEL YÜZDE 29 İNDİRİMLE ARACINIZI KİRALAYIN

 Kullanıcı dostu arayüzü ve geniş araç seçenekleriyle Türkiye’nin en büyük araç kiralama platformlarından biri olan Yolcu360, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel yüzde 29 indirim kampanyası başlattı. 14 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında araç kiralayan misafirler, üç gün ve üzeri yurtiçi ve yurtdışı kiralamalarda bu indirimden faydalanabilecekler.

Seyahat süreçlerini teknolojik altyapısıyla kolaylaştıran ve koşulsuz misafir memnuniyetine odaklanan Yolcu360, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel bir indirim kampanyası başlattı.

14 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında, araç kiralayan misafirler, 24 Ekim 2024 – 4 Kasım 2024 tarihleri arasında teslim alıp iade etme şartıyla, üç gün ve üzeri yurtiçi ve yurtdışı kiralamalarda yüzde 29 indirimden yararlanma fırsatına sahip olacak.

İndirimden faydalanmak isteyen misafirler, Yolcu360 mobil uygulaması veya web sitesindeki yüzde 29 İndirim Kampanyası sayfasında “Katıl” butonuna tıklayarak indirimli araç kiralama işlemini gerçekleştirebilecekler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel yüzde 29 indirim kampanyasının detayları için https://yolcu360.com/kampanya/29Ekim-kampanyasi adresini ziyaret edebilirsiniz.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments